SPK Locaties en Routebeschrijvingen

Amersfoort

Sporthal Bernhardkazerne, Barchman Wuytierslaan 198, 3818 LN Amersfoort:

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Amersfoort is het rechts af richting Soest/Dierentuin.

Eigen vervoer

Bij het binnenrijden van Amersfoort (via de rotonde Amersfoortse Kei) na 1 kilometer richting Soest/Dierentuin links, voor de spoorwegovergang direct links.

Amsterdam

Sporthal Marine Etablissement Amsterdam (MEA), Kattenburgerstraat 7, 1018 JA,  Amsterdam:

Openbaar vervoer:
Lijn 42 bij de bushalte H (Kamperbrug, eerste brug vanaf CS). Deze stopt en vertrekt in de directe omgeving van de hoofdingang (halte Kattenburgerstraat) van de marinekazerne Amsterdam.
U kunt ook buslijn 22 nemen. Deze bus gaat tot het Scheepvaartmuseum. Reisduur ongeveer 10 minuten.
Vanaf Amsterdam centraal station kunt u ook lopen. Ga uit het station linksaf en volg de Prins Hendrikkade. Ga linksaf de brug over en u bent op de Kattenburgerstraat. De kazerne is aan uw linker zijde. De looptijd bedraagt 10 minuten.

Eigen vervoer:

Vanaf Amersfoort:
A1 geheel uitrijden. Het einde van de A1 is de oprit naar de A10 noord. De oprit is tevens afrit Zeeburg (S114). Afrit Zeeburg nemen (dus niet invoegen op de A10). Onderaan afrit weg volgen, linksaf, rechtdoor rijden en door de Piet Heintunnel rijden.

** Na de tunnel rechtsaf, de weg langs het spoor volgen. Bij het derde verkeerslicht en eerste mogelijkheid om onder het spoor te gaan linksaf. Dit is de Kattenburgerstraat (kazerne is nr. 7). Rechts is al de kazerne. De ingang is kort na de tweede bushalte rechts.

Vanaf Den Haag:
A4 volgen. A10 richting Amersfoort (dus vanaf de A4 doorrijden). Eerste afslag na de afrit Amersfoort nemen; afrit Zeeburg. Volg nu hierboven bij **.

Vanaf Utrecht:
A2 uitrijden. A10 oost nemen. Eerste afslag na afrit Amersfoort nemen: afrit Zeeburg. Volg nu hierboven bij **.

Vanaf Zaanstad:
A8volgen. A10 volgen richting Amersfoort (noord). Na Zeeburgertunnel afrit Zeeburg. Volg nu hierboven bij **.

Breda

Sporthal Koninklijke Militaire Academie, ingang Kraanpoort, Kraanstraat 4, 4811 MA, Breda:

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation rechtdoor richting Valkenberg. Door het park richting Kasteelplein, via de Waterstraat rechtsaanhoudend naar de Kraanpoort.

Eigen vervoer

Vanaf A27 afslag Breda, Bavel. Op de rondweg Zuid afslag Mastbos/Klokkenberg, einde afslag rechts richting Centrum, rechtdoor na twee kruisingen te zijn gepasseerd  op T splitsing links af en na 1 km over de brug weer links af , na 300 meter bij Kraanpoort melden.

Doorn

Sporthal Marinierskazerne Van Braam Houckgeest, Mariniersweg 7, 3941 XL Doorn

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Driebergen-Zeist met bus 81 richting Veenendaal. Uitstappen bij halte Marinierskazerne te Doorn.

Eigen vervoer

Bij het binnenrijden van Doorn volgt u de borden “Marinierskazerne” en ‘zwembad”.

Huis ter Heide

Sporthal “The Wolfhound” (gebouw 46) op het Wallaart Sacre Kamp, Hobbemalaan 5, 3712 AZ, Huis ter Heide:

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Utrecht met bus 52 richting Amersfoort. Uitstappen bij halte “Kontakt der Kontinenten” te Soesterberg. Dan nog 11 minuten lopen.( zie routebeschrijving eigen vervoer vanaf N237)

Eigen vervoer

Komende van Utrecht of Amersfoort op de A28: Neem afslag nr 3 Den Dolder /Zeist-Oost/ N238, einde afslag rechts richting Den Dolder, na 1 km op de kruising met de N238 (rechts Mac Donalds) links af Bosch en Duin/Zeist West, bij de eerste verkeerslichten rechts (Hobbemalaan), na 300 meter links af ingang WS Kamp, pijlen volgen (rechts aanhoudend) na 800 meter sporthal aan de linker kant.

Houdt rekening met verkeersdrukte en files

Toegangsregeling Huis ter Heide

Actief dienende militairen met de passen 1 en 2 (met chip) hebben geen probleem om via de kaartlezer het toegangshek te openen.

Voor de postactieven is er een aanvraag formulier dat zij kunnen insturen bij het eigen krijgsmachtonderdeel om in het bezit te komen van een pas type 3C, deze pas kan vervolgens voor het Wallaart Sacre Kamp door de KLu worden geprogrammeerd zodat u in het vervolg het hek kunt openen. Deze Mindef pas 3C voor postactieven geldt voor oud-militairen en burgers die minimaal 12 jaar voor Defensie hebben gewerkt en al als veteraan of post-actief staan geregistreerd.

De overige KMSV leden die geen pas hebben of kunnen krijgen, melden zich op de wedstrijddag bij de wacht/ingang van het Camp New Amsterdam, de toegang van voorheen het Vliegveld Soesterberg aan de Dolderseweg. Bij Mac Donalds rechtdoor het kruispunt passeren en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Bij de wacht ligt vervolgens een deelnemerslijst, na legitimatie krijgt u een bezoekerspas waarmee u het hek van het kamp kunt openen, deze pas levert u na de wedstrijd weer in.

Aanvraag formulier pas 3C voor postactieven kunt u via vzTC@kmsv.nl per email toegestuurd krijgen.

Legerplaats Ermelo

Locatie Ermelo: Gebouw 50 op de Generaal Spoorkazerne / Legerplaats Ermelo. Leuvenumseweg 88-90, 3852 AV, Ermelo